Scan & Print 3D


Va putem oferi servicii de scanare si printare 3D. Echipamentele noastre sunt printre cele mai inovatoare echipamente aflate acum pe piata.

Scanner 3D Scan-in-a-Box foloseste tehnologia revolutionara a lampii structurate si componente de varf. Lumina structurata este o tehnologie de noua generatie care inlocuieste scanarea laser. Scanner-ul 3D Scan-in-a-Box utilizeaza doua camere profesionale de inalta definitie, intr-o structura stereo, si un proiector. Impreuna garanteaza o mai buna precizie si o mai buna rezolutie a detaliilor.

Aplicatii

Design - Scan-in-a-Box simplifica modelarea unui design 

Cultural - Cu Scan-in-a-Box este posibil sa scanati si stocati colectii intregi de obiecte culturale in cataloage 3D, sa lucrati la reconstructia si restaurarea artefactelor istorice si sa reproduceti orice obiect prin scanare si printare 3D

Educational - Antreneaza astazi profesionistii de maine, folosind Scan-in-a-Box, elevii si studentii vor cunoaște lumea scanarii 3d intr-un mod simplu si interactiv.

Printare 3D 

Cu scanner-ul Scan-in-a-Box si software-ul sau se pot genera elemente complete gata de print.

Imprimanta 3D Ultimaker 3 Extended

Ultimaker 3 este cea mai de incredere imprimanta 3D cu dual extruder disponibila acum. Se pot obtine modele complexe la o calitate superioara datorita sistemului de ridicare automata a duzei, constructiei profesionale si combinatiilor cu material de suport si a nucleelor de imprimare 3D interschimbabile.

Imprimanta 3D Formlabs Form 2

Form 2 este cea mai fiabila imprimanta 3D creata vreodata. Form 2 printeaza obiecte durabile, functionale ce nu mai necesita procesare.

Printarea 3D are aplicatii in majoritatea domeniilor cum ar fi arhitectura, automobile, inginerie, medicina, stomatologie, moda, bijuterii, publicitate, educatie, DIY, hobby.